Cabinet avocat Sorin George Botez
Telefon/fax: 0244.594.770
str. I.L. Caragiale nr.46,
Ploiesti, Prahova

Cabinetul de avocatură Sorin George Botez oferă servicii juridice într-o manieră eficientă şi profesionistă. Cu o experienţă de mai mult de 25 de ani dedicaţi practicării dreptului, suntem unul dintre cabinetele de avocatură de top din judeţul Prahova, specializaţi în numeroase domenii juridice.

De la infiintare si pana in prezent, ne-am desfasurat in mod constant activitatea profesionala in următoarele domenii : Drept comercial si societar, Dreptul insolventei, Protectia consumatorului, Drept bancar, Drept civil, Drept fiscal si financiar, Dreptul proprietatii intelectuale si mass-media, Drept administrativ, Dreptul muncii, Drept penal.

Serviciile noastre sunt complexe, avand la dispozitie un corp de experti cu care colaboram in mod constant,  atestati in diferite domenii de specialitate cum ar fi : contabilitate-financiar-fiscalitate, relatii de munca si organizare societara, constructii si inginerie, mediu, autovehicule rutiere si cai ferate, criminalistica. In baza acestei colaborari putem face o radiografie complexa a fiecarui caz si gasi solutiile cele mai eficiente pentru clientii nostri.

Totodata, calificarile noastre profesionale in domeniul insolventei, arbitrajului si medierii ne ajuta sa identificam in mod exact nevoile clientului si sa-i oferim o paleta de solutii viabile si eficiente, care sa raspunda interesului acestuia.

DE CE CABINETUL DE AVOCAT SORIN GEORGE BOTEZ

Serviciile noastre sunt prompte, profesioniste si dedicate interesului clientilor. Fiecare dintre clientii nostri primeste servicii legale personalizate, iar cazul lui este preluat de un avocat specializat in domeniul de care are nevoie. Clientii cabinetului ni se adreseaza bazandu-se pe reputatia de care ne bucuram, pe faptul ca exista garantia ca vor beneficia de servicii juridice de calitate, catacterizate prin profesionalism, eficienta si confidentialitate, centrate pe interesele acestora.

Taguri:
avocat,
avocati,
avocatura,
cabinet,
jurist,
juridic,
juridice,
drept,
dreptului

Dacă ţi-a fost utilă această pagină, da-ne un like pe Facebook


 
Copyright © 2001 - 2024 Cabinet avocat Sorin George Botez

Ultima actualizare: 26 mai 2017
Autentificare
Programare & webdesign: ing. Constantin Iancu